Free songs
Pokličite nas: (041) 828 024
sex videos ebony nurse sucks white patient.

I

Izdelujemo vsa kombinirana dela, od konusov, teleskopov, keramika v kombinaciji z vlito bazo, fasetiranje v kombinaciji z vlito bazo, gredi, z jahači ali brez, polzili po izbiri strank, in fasetirnimi materiali po izbiri strank

S

Stranke si lahko same izberejo tudi konfekcijske zobe. Tu moramo poudariti, da so osnovni ivoklarjevi zobje že vključeni v ceno izdelka. Ostali zobje se doplačajo po ceniku.

F

Faz kot so grizni robniki in funkcijske žlice v sklopu dela NE zaračunavamo, zaračunajo se le v primeru, ko laboratorij dela ne opravi v celoti oziroma v primeru, ko to zahteva zavarovalniški program.

ordinacijski-program

V našem laboratoriju vsa dela izdelujemo sami, razen cirkonijevih ogrodij, ki jih izdeluje zunanji partner. V primeru, da želite ogrodje drugega proizvajalca, vam razlike v ceni, ki nastane v smislu pocenitve ni potrebno doplačati. V kolikor je ogrodje dražje se razlika zaračuna.

Izdelujemo tudi bruksistične plošče in šablone za inplantate, maske za beljenje in maske za izdelavo začasnih prevlek.

Program storitev je precej širok, zato vam na vašo zeljo lahko posredujemo tudi seznam vseh storitev, ki jih laboratorij ponuja.

Pošlji povpraševanje

telugu hot sex stories detonando o cu do lisinho.