Imate vprašanje? Kontaktirajte nas →

Dva programa - laboratorijski in ordinacijski


V našem laboratoriju vam nudimo vse storitve, ki so vezane na izdelavo zobnoprotetičnih izdelkov, tako za zobne ordinacije kot druge laboratorije. V ta namen imamo sestavljena dva programa ponudb, laboratorijski in ordinacijski.

Naša največja prednost je, da imamo lastno logistično službo in lahko opravljamo storitve na področju celotne Slovenije. Trenutno opravljamo storitve v štirih področjih, Postojni, Sežani, Novi Gorici in Kranju.

Sami poskrbimo za prevzem in oddajo blaga, tako, da naši partnerji nimajo nobenih stroškov z dostavo ali s pošto. Samo dostavo prilagajamo glede na želje partnerjev, tako pri kraju kot pri uri.

Trudimo se biti prilagodljivi za naše poslovne partnerje


Trudimo se zagotoviti najkrajše dostavne roke. Pri fazah, ki ne zahtevajo dolgih rokov jih opravimo v dveh delovnih dneh,  večje faze pa v enem tednu. V kolikor pride do povečanega obsega del in s tem podaljšanja faz, obvestimo naše partnerje še pred sprejemom dela. Trudimo se, da naše storitve opravimo čim prej in se čim bolj prilagodimo željam, saj se zavedamo, da je le zadovoljna stranka tista, ki nam prinaša razvoj in stabilnost.

Naši partnerji se lahko sami odločijo, ali izberemo barvo mi ali oni sami, pri temu pa niso vezani na izbiro ključa. Pri izbiri barve se v praksi poizkušamo dogovoriti za termin, ki partnerjem najbolj ustreza in poizkusimo združiti več pacientov skupaj, tako za izbiro barve kot kontrolo že pečenega ali fasetiranega dela, saj nam to omogoča izdelavo kvalitetnejšega dela. Izbira barve in kontrola le te je brezplačna.

Opozoriti moramo, da dodatnih del, ki nastanejo zaradi napak pri ugrizu in barvi NE zaračunavamo, ravno tako dajemo na vsa naša dela garancijo za napake storjene v laboratoriju 3 leta, razen pri delih, kjer nastane tveganje zaradi situacije, ki ne dopušča optimalne izdelave protetičnega nadomestka. V teh primerih partnerje opozorimo na pomanjkljivosti še pred pričetkom izdelave.

Poudariti moramo, da ima laboratorij vsa potrebna dovoljenja in registracije ter lahko opravlja storitve tudi za koncesionarje in zdravstvene domove. S partnerji lahko sklenemo pogodbo, ki prinaša tudi določene ugodnosti, le te so stvar poslovnega dogovora med partnerjema.

Jamčimo varnost osebnih podatkov pacientov, kot varovanje poslovnih skrivnosti in pogodb sklenjenih s partnerji!


Kje nas najdete?